четвер, 11 січня 2018 16:00

Політиків-шоуменів хочуть зняти з телеефірів

Політиків-шоуменів хочуть зняти з телеефірів
Нацрада з питань телебачення і радіомовлення пропонує Верховній Раді законодавчо обмежити ведення телевізійних передач і програм політиками. Фото: відкриті джерела

Нацрада з питань телебачення і радіомовлення пропонує Верховній Раді законодавчо обмежити ведення телевізійних передач і програм політиками.

Про це повідомляє LB.ua.

"Дуже важливою зміною в інформаційному просторі держави, на думку Нацради, має стати законодавче обмеження на ведення програм і передач політичними діячами. Це явище сьогодні набуло великого розмаху - воно нівелює журналістику, відкидає ЗМІ за рамки журналістських стандартів, якими керується медійна професія, і робить ефір місцем зведення політичних порахунків і пропагандистської боротьби. Крім іншого, це також суперечить нормам поширення засобами масової інформації передвиборної агітації і політичної реклами", - повідомили в Нацраді.

Нацрада пропонує парламенту врегулювати ці питання в найкоротші терміни.

"Свої пропозиції Нацрада готова обговорити публічно з представниками Держкіно, індустрії і громадськості, незалежними експертами", - наголошено в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Адвокат ожиріння Рабінович" - Майкл Щур висміяв нардепа

2016 року Генпрокуратура визнала порушенням роботу на телебаченні депутатів Олега Ляшка, Євгена Мураєва, Вадима Рабиновича і Павла Кишкаря. Ляшко, Мураєв і Рабінович працювали ведучими на телеканалі NewsOne, Кишкар - на телеканалі "ЕспресоTV".

Зараз ви читаєте новину «Політиків-шоуменів хочуть зняти з телеефірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути