вівторок, 18 грудня 2007 19:46

Плющ придумав шляхетну причину того, чому він проголосував за уряд Тимошенко

Член НУ-НС Іван Плющ проголосував за склад уряду Юлії Тимошенко, оскільки вважає, що на посаді в уряд представлені професіонали.

"Моя точка зору не змінилася, уряд формувала не коаліція, а Верховна Рада", - зазначив Плющ в інтерв"ю журналістам у вівторок.

За його словами, він би не проголосував за "будь-який уряд".

"Я проголосував за уряд... переважну більшість членів майбутнього уряду я знаю і довіряю їм. Я цьому уряду, цьому складу довіряю, кому більше, кому менше, але в цілому я вважав, що Україні буде легше з урядом, ніж без нього", - зазначив він.

Водночас, відповідаючи на питання, чому він не голосував за призначення Юлії Тимошенко прем"єр-міністром, Плющ зазначив, що в нього і Тимошенко різні погляди на майбутнє країни.

"Юлія Володимирівна думає, що тільки половину України можна буде зробити могутньою, багатою, щасливою, а я вважаю, що це буде зробити неможливо або дуже складно. Тому я хотів би, щоб ми Україну будували цілісно єдиною країною", - підкреслив він. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Плющ придумав шляхетну причину того, чому він проголосував за уряд Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути