пʼятниця, 16 листопада 2007 08:18

Піскун: Тимошенко не буде прем"єром, а Ющенко - президентом

Піскун: Тимошенко не буде прем"єром, а Ющенко - президентом
Член Партії регіонів Святослав Піскун вважає, що депутати не підтримають кандидатуру лідера БЮТ Юлії Тимошенко на посаду прем"єр-міністра, а проведення дострокових виборів може стати причиною непереобрання Віктора Ющенка на посаді президента.

"Невідомо, хто буде прем"єр-міністром з "помаранчевої" більшості. Тому що за Юлію Володимирівну Тимошенко не проголосують", - сказав він в інтерв"ю Лізі.

"Особисто мені здається, що їм голосів не вистачить. Тоді наступним прем"єр-міністром може бути людина, що, можливо, ще і не готова бути прем"єр-міністром", - додав Піскун.

За його словами, "у нас сьогодні вже є прем"єр-міністр, що непогано працює і в цій складній ситуації витримує всі навантаження - тобто сьогодні не потрібні були вибори".

Піскун висловив думку, що незабаром будуть чергові дострокові вибори, "тому що знову не збереться більшість".

"Політики ж різношерсті, з різними, абсолютно діаметрально протилежними політичними поглядами", - пояснив він.

"Регіонал" вважає, що головною небезпекою дострокових парламентських виборів є розчарування людей у парламентаризмі: "От мета, що хотів домогтися президент і його секретаріат".

"Він її домагається: цілеспрямовано, планомірно. Для чого? Щоб встановити диктатуру в країні. На здоров"я, нехай буде диктатура", - додав він.

Крім того, Піскун вважає, що легітимність дострокових виборів – 2007 може бути поставлена під сумнів: "Дуже багато юридичних казусів, що при політичній волі і бажанні (наприклад, КС) і при нормальному юридичному аналізі можна поставити під сумнів".

На його думку, дострокові вибори нічого не змінили: "Політичні розклади залишилися такими ж... Не знаю, хто підбив президента на це".

"Можливо, це було зроблено тими силами, що хотіли дискредитувати главу держави і послабити його владу, вплив. Це фатальна помилка, і вона буде коштувати президенту, швидше за все, другого терміну", - додав він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Піскун: Тимошенко не буде прем"єром, а Ющенко - президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути