середа, 30 травня 2007 08:29

Партія регіонів готова допомогти Тимошенко депутатами

Партія регіонів готова знайти необхідну кількість депутатів, які складуть мандати в разі, якщо опозиції не вистачить відповідних заяв своїх депутатів до 151, необхідної для розпуску парламенту.

Про це журналістам сказав "регіонал" Василь Грицак. За його словами, на даний момент кількість відповідних заяв у опозиції є недостатньою.

"Якщо вони нас добре запросять, то ми їм допоможемо і знайдемо чоловік 30-40 з Партії регіонів, щоб вони (опозиція) пішли з парламенту. Якщо вони не хочуть працювати, але у них немає 151 голосу, ми знайдемо ці голоси", - сказав він.

Грицак також спростував заяви лідері БЮТ Юлії Тимошенко про 120 млн доларів, нібито виділені коаліцією для підкупу депутатів від опозиції, щоб ті не складали мандати.

Він списав це на внутрішні проблеми в опозиційних фракціях.

"Я знаю, в чому у них проблема: місце в БЮТ коштувало від 5 до 7 млн доларів, але це було на 5 років. Це, як, наприклад, людина купила квиток від Києва до Харкова, доїхала до Гребінки і їй говорять: "Виходьте, ви вже приїхали", - сказав він.

"Я думаю, що питання стоїть в тому, що деякі депутати вимагають повернення грошей (заплачених за місце в списку) і ті говорять, що лише в цьому випадку вийдуть з фракції", - зазначив він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Партія регіонів готова допомогти Тимошенко депутатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути