середа, 29 серпня 2012 19:43

Партія Кармазіна не визнаватиме вибори, якщо до них не допустять ще 443 особи

Партія Кармазіна не визнаватиме вибори, якщо до них не допустять ще 443 особи
Юрій Кармазін розповів, що суддям обіцяли квартири, якщо його не допустять до виборів. Фото: www.vybir-lviv.com

Народний депутат, лідер Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін поскаржився на свавілля Центральної виборчої комісії, яка свідомо не зареєструвала його та ще багатьох осіб кандидатами у народні депутати.

Загалом ЦВК відмовила у реєстрації 443 людям. Кармазін переконаний, що це було зроблено вибірково та зумисно.

"У випадку недопущення цих 443 людей, будь-які вибори, які пройдуть, Партія захисників Вітчизни визнає такими, що не відповідають Конституції і ми не будемо визнавати легітимність органу, який буде обрано за результатами цих виборів", - запевнив політик.

Кармазін вже пройшов судові процеси зі своєю скаргою, але у задоволенні її було відмовлено. "Ми пройшли всі митарства. Вищий адміністративний і Київський апеляційний суд не існують як судові інстанції. Вони існують як придаток до Адміністрації президента. Говорю це з глибоким жалем, бо сам був обраний на посаду народного депутата з посади судді, - розповів він. - Судді мені сказали, що вони не можуть, їм погрожують звільненням. А суддям вищого суду пообіцяли квартири у випадку збиття такого льотчика, як Кармазін і інших людей".

"Мені дуже прикро, що і судова гілка влади, і інші стають підкореними тільки одній людині. Держава, в якій це можливо, називається фашистською державою", - підкреслив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кармазін оскаржуватиме відмову ЦВК у реєстрації: "Кармазін був, є і буде депутатом"

Нардеп переконаний, що його зумисно не зареєстрували, бо він дуже активно займався депутатською діяльністю. "В чому моя вина? В тому, що я Юрій Кармазін? В тому, що я - опозиція? В тому, що мені сказали, що це замовлення особисто Януковича?", - обурився він.

Кармазін також розповів, що якщо його таки не допустять до виборів, то він все рівно надалі займатиметься суспільно-політичною діяльністю і роботу собі таки знайде.

"Це не для Кармазіна робиться погано, це для України робиться погано", - підкреслив він.

Водночас, нардеп ще не виключає, що може звернутися з відповідною скаргою до Європейського суду з прав людини: "Дико для мене звучить, що буде справа "Кармазін проти України", але якщо мене вимусять, то піду і в Європейський суд".

Зараз ви читаєте новину «Партія Кармазіна не визнаватиме вибори, якщо до них не допустять ще 443 особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути