Ексклюзиви
вівторок, 21 серпня 2012 21:16

Кармазін: влада заважає мені йти на вибори, бо не хоче бачити у парламенті

Кармазін: влада заважає мені йти на вибори, бо не хоче бачити у парламенті
Юрія Кармазіна ЦВК відмовилася реєструвати кандидатом у народні депутати. Фото: expert.com.ua

Народний депутат Юрій Кармазін переконаний, що влада свідомо не хоче його бачити у парламенті, тому заважає йому іти на вибори. Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua, розповідаючи про розгляд у Вищому адміністративному суді його позову проти Центральної виборчої комісії, яка відмовилася реєструвати його кандидатом у народні депутати.

"Це слухання підтвердило, чого вони боялися. Не забувайте, що я саме та людина, до якої ЦВК мала упереджене ставлення", - наголосив він.

За словами нардепа, мова йде про закон парламентаря Владислава Забарського про виділення 993 млн грн на облаштування відеоспостереження на виборчих дільницях.

"Я заблокував цей закон фактично на місяць. А вже ЦВК коментувало, як вони будуть використовувати ці кошти. Тобто, вже планували як що ділити. Зараз вони отримали право на використання цих коштів без конкурсу, а це ж колосальні гроші", - наголосив він.

Кармазін зазначив: "Взагалі ЦВК було виділено на все проведення виборів по всій країні 800 млн гривень, а потім додали ще 400 млн. Тобто, загалом на весь процес виділено1 млрд 200 млн гривень. Тому можна уявити, що за сума — 1 млрд грн. Це колосальна, дика сума. То ж очевидно, що є підстави не зовсім любити народного депутата Кармазіна, який не зовсім дозволяє їм такі речі робити. Як і всім іншим, по кожному закону. Очевидно, ткий депутат не потрібен".

Він також переконаний, що не бажає, аби він йшов у Верховну Раду, і влада на Полтавщині, де він балотується.

"Я своїми очима побачив все те, що є на Полтавщині, всі свердловини. У той же час, Полтавщина чи не найбідніша область і там надзвичайно бідно живуть люди. Я проїхав по цій області, приймав людей, бачив всі ці болі. Я знаю, що по тому округу вже призначений переможець. Та я впевнений, що все таки зламаю їхні плани і дам можливість людям, по-перше, обирати, по-друге, я запропоную їм свою послугу по прийняттю на роботу", - впевнений Кармазін.

Нагадаємо, що Центрвиборчком відмовив Кармазіну у реєстрації кандидатом у народні депутати, пояснюючи це тим, що нардеп подав заяви на балотування по двох округах. Водночас сам Кармазін запевняє, що чинив все згідно з законом і вважає відмову йому у реєстрації цілеспрямованими діями проти нього.

Сьогодні відбулося перше засідання Вищого адмінсуду по цій справі. Продовжиться засідання завтра, 22 серпня, об 11.00.

Зараз ви читаєте новину «Кармазін: влада заважає мені йти на вибори, бо не хоче бачити у парламенті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути