пʼятниця, 13 квітня 2018 08:54

Від Шуфрича до Дорна: президент модного телеканалу зібрав у себе український бомонд
12

Валід Арфуш із Борисом Ложкіним
Фото: bestin.ua
Футболіст Віталій Рева з дружиною-дизайнеркою Оленою
Вадим Рабінович обіймається з іменинником
Нестор Шуфрич із дружиною
Дружина радника мера Кличка Іванна Ніконова привела на вечірку дочок-двійнят

Днями у столиці відсвяткував своє 47-річчя президент телеканалу HDFashion & LifeStyle і глава Euronews в країнах СНД Валід Арфуш. На вечірці зібралися політики, зірки, спортсмени та підприємці.

Фотозвіт з події оприлюднив сайт Bestin.ua.

Свято проходило на сьомому поверсі київського ЦУМу в ресторані Арфуша MUST. Після офіційної частини вечірка перемістилася на другий поверх в бар, де гостей вже чекав діджей Віталій Козак і пісні Наталії Ветлицької.

На вечірці запалювали Іван Дорн і співачка LAYAH, видавець Bestin.ua Поліна Неня, дизайнери Ліля Літковська та Олена Рева, власниця Asthik Ася Мхітарян, засновник Ienki Ienki Діма Євенко, моделі Тетяна Рубан і Евеліна Мамбетова, футболіст Віталій Рева.

Завітали на свято екс-голова Адміністрації президента Борис Ложкін, дружина радника мера Кличка Іванна Ніконова з дочками, Вадим Рабінович. Також привітати Арфуша прийшов екс-регіонал Нестор Шуфрич із молодою дружиною. Були на святі голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф, засновник будівельної компанії "Тарян" і глава наглядової ради "Познякижитлобуд" Артур Мхитарян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Марина Порошенко привітала чоловіка з днем народження

Ім'я вихідця з Лівану Валіда Арфуша стало відомим у 2005 році, коли його журнал "Папараzzи" надрукував фотографії сина третього президента України Андрія Ющенка. На них Ющенко-молодший красувався на яхті в Середземному морі в компанії дівчини. Із того часу бізнес Арфуша пішов на підйом. Він став своєю людиною в середовищі керівників "регіоналів", а його найближчими друзями стали Анна Герман і Нестор Шуфрич.

До слова, торік на дні народження Арфуша виступав гурт "Грибы".

Зараз ви читаєте новину «Від Шуфрича до Дорна: президент модного телеканалу зібрав у себе український бомонд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути