понеділок, 02 березня 2009 08:29

Огризку передали від кума Ющенка орден...за російсько-грузинську війну

Міністр закордонних справ Грузії Грігол Вашадзе нагородив Орденом честі українського колегу Володимира Огризка.

"Народ Грузії ніколи не забуде ту активну підтримку й увагу, яку під час серпневої війни Володимир Огризко виявив у відношенні нашої країни", - заявив Вашадзе.

25-28 лютого Вашадзе брав участь у 9-му засіданні ради міністрів закордонних справ країн-учасниць ГУАМ, яке проходило в Україні.

Нагадаємо, що офіційно Україна надавала Грузії під час торішнього російсько-грузинского військового конфлікту гуманітарну допомогу: медичні препарати, продукти харчування і медикаменти, перев"язувальні засоби, санітарно-господарське майно, а також предмети першої необхідності для цивільного населення.

Водночас Росія стверджує, що українські громадяни брали безпосередню участь у війні, а Україна постачала Грузії зброю. Це стверджував також член Партії регіонів Валерій Коновалюк.

Україна спростовує заяви про незаконні постачання зброї до Грузії. Грузинська сторона також заперечує цю інформацію; зокрема, екс-спікер грузинського парламенту Ніно Бурджанадзе заявляла, що громадяни Україні не брали участі в грузино-російському збройному конфлікті, а всі постачання української зброї були законними і відповідали україно-грузинським домовленостям.

За матеріалами: GHN, NEWSru.ua
Зараз ви читаєте новину «Огризку передали від кума Ющенка орден...за російсько-грузинську війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути