Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 08:47

Кум Ющенка прислав до нього гінця (ФОТО)

Автор: Фото Reuters.
  Хрестини. 2006 рік
Хрестини. 2006 рік

Президент України Віктор Ющенко прийняв Міністра закордонних справ Грузії Грігола Вашадзе. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Ющенко і Вашадзе обговорили актуальні питання двосторонніх відносин, зокрема в енергетичній сфері в контексті підготовки до чергового Енергетичного саміту 2009 року, який відбудеться в Грузії, а також співпрацю в рамках ГУАМ, роль ООН і ОБСЄ у врегулюванні конфліктів навколо Абхазії і Південної Осетії.

Під час зустрічі Ющенко заявив, що Україна послідовно виступає за врегулювання конфліктів мирним шляхом на принципах суверенітету і територіальної цілісності Грузії в рамках загальновизнаних світовою спільнотою кордонів.

З української сторони в зустрічі взяли участь Міністр закордонних справ Володимир Огризко, заступник глави Секретаріату Президента України Андрій Гончарук і Посол України в Грузії Микола Спіс.

Нагадаємо, в період військового конфлікту у Південній Осетії і Абхазії Ющенко висловив підтримку Президенту Грузії Саакашвілі і виступив за територіальну цілісність цієї країни.

Тоді ж Ющенко заявив, що Україна може надати Грузії свій миротворчий корпус в рамках міжнародного мандата для врегулювання ситуації в Південній Осетії.


Президент Грузії Михаїл Саакашвілі доводиться кумом Віктору Ющенку. Останній є хрещеним батьком сина Саакашвілі.

За матеріалами: Сайт Президента, Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Кум Ющенка прислав до нього гінця (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути