четвер, 20 червня 2013 21:16

Одарич: "Тулуб демонструє вершину брехні та цинізму. Публічно обурюється забудовою берега Дніпра"

Одарич: "Тулуб демонструє вершину брехні та цинізму. Публічно обурюється забудовою берега Дніпра"
Сергій Одарич. Фото: Любов Карнарук

Сергій Одарич на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук звинувачує губернатора Черкащини Сергія Тулуба в цинізмі.

"Тулуб демонструє вершину брехні та цинізму. Публічно обурюється забудовою берега Дніпра. Зокрема генделиком "Бочка" на пляжі в Черкасах. І в той же час дає команду своїм депутатам в міськраді від Партії Регіонів і "тушкам" з "Батьківщини" та "Фронту змін" голосувати за легалізацію цієї ж "Бочки". Я, будучи міським головою, майже 6 років боровся з цією абсолютно незаконною забудовою берега. Врешті-решт добився скасування рішення про надання землі. Сьогодні регіонально-бютівська коаліція першим рішенням відмінила наше рішення про скасування. Очевидно, в місті немає важливіших проблем, ніж дозволити пити горілку біля самісінької води. Враховуючи, що Тулуб сьогодні гордо розповідає усім, що саме він "хазяїн" Черкас, він несе персональну відповідальність за незаконну забудову черкаських пляжів алкогольними закладами", - заявив Сергій Одарич.

Він зазначає, близько року тому Черкаська міська рада прийняла рішення про розірвання угоди договору оренди земельної ділянки, на якій розташований розважальний заклад "Бочка". Необхідність прийняття такого рішення мер тоді пояснив тим, що власник закладу Олексій Арсенюк протизаконно звів капітальні споруди у прибережній зоні.

"Під час позачергової сесії міської ради 24 квітня 2013 року Олексій Арсенюк був оголошений депутатом міської ради попри Закон про статус депутатів місцевих рад, коли це можна робити саме на черговому пленарному засіданні. Того ж дня він проголосував за мою відставку. Сьогодні на засіданні міської ради депутати скасували рішення про розірвання договору оренди з "Бочкою". Очевидно, що це доленосне для Арсенюка рішення і стало розмінною монетою за голосування проти мене, як міського голови", - додав Одарич.

Зараз ви читаєте новину «Одарич: "Тулуб демонструє вершину брехні та цинізму. Публічно обурюється забудовою берега Дніпра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути