субота, 28 листопада 2009 15:36

Наша Україна висунула Ющенка

Наша Україна висунула Ющенка

VIII з"їзд партії Наша Україна ухвалив рішення підтримати кандидатуру Президента України, лідера НУ Віктора Ющенка на президентських виборах.

З цього питання делегати з"їзду проголосували одноголосно, повідомляє прес-служба Нашої України.

На з"їзді також було оприлюднено заяву про підтримку Віктора Ющенка на виборах.

У документі, зокрема, йдеться, що "сьогодні Віктор Ющенко - єдиний кандидат, який пропонує стратегічне бачення розвитку нашої держави. Його програма побудована на цінностях, загальних і зрозумілих для всіх українців. Це свобода і демократія. Це незалежна, сильна і справедлива Україна! Шлях, який веде до консолідації, а не протистояння, до будівництва, а не руйнування. Він переконує, а не змушує бути вільним і гідним громадянином своєї держави, цінувати свободи і права, знати свої обов"язки, і нести відповідальність за власні дії".

"Партія Наша Україна переконана в тому, що тільки Ющенко може забезпечити збереження і розвиток національного курсу розвитку країни. Україна переможе з Ющенком! Ми - за Ющенка", - йдеться у заяві Нашої України.

ЦВК на початку листопада опублікувала програму кандидата на пост президента України Віктора Ющенка. У документі Ющенко зосередився не на обіцянках, а на звіті про виконану роботу на посту глави держави.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Наша Україна висунула Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути