четвер, 24 березня 2011 11:20

Наша робота в державі не має аналогів - Єфремов співав дифірамби "регіоналам"

Наша робота в державі не має аналогів - Єфремов співав дифірамби "регіоналам"

Президенту, уряду і Верховній Раді за перший рік роботи вдалося стабілізувати ситуацію в країні і вивести її на шлях економічного розвитку, вважає голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

Про це він заявив, виступаючи на Національних зборах депутатів рад усіх рівнів від ПР, повідомляє прес-служба партії.

Він нагадав, що у спадок від попередньої влади дісталася країна на межі банкрутства.

"Ми прийняли країну, що перебувала на межі банкрутства, де панували економічна і політична кризи, супроводжувані скандалами між першими керівниками держави, що слугувало приводом для глузувань як всередині, так і за межами держави", - заявив Єфремов.

Через рік, за його словами, владі вдалося затвердити бюджет, досягти позитивних тенденцій в економіці, і головне - почати реформи, про які говорили всі, але сміливості здійснити їх не вистачило до ПР ні в кого.

"Ми серйозно працювали, усунули цілу низку системних прорахунків і стабілізували ситуацію в державі, а це вже немало, щоб відкрито дивитися людям в очі і не посипати собі голову попелом", - додав він.

"Ми не можемо виправдовувати підвищення цін на цілий ряд продуктів харчування, енергоносіїв, підвищення тарифів у комунальній сфері тільки зовнішнім фактором. Влада зобов'язана дати відповідь, що при цьому будуть виживати люди, які отримують низькі доходи, і коли, на жаль, навіть формула, що платити за послуги, наприклад, ЖКГ, потрібно не більше 10-15% від доходів сім'ї, спрацьовує далеко не завжди. При цьому дратівливим чинником є ??і те, що зі збільшенням цін не завжди покращується якість продуктів і послуг ", - нагадав він.

Єфремов підкреслив, що "за своєю насиченістю та відповідальністю робота, яка проводиться сьогодні в державі, аналогів ще не мала".

"У державі немає інших керівників і іншої політичної сили, які могли б подужати такий обсяг роботи, крім тих, хто присутній в цьому залі і наших прихильників за його межами. Тому якщо ми хочемо, щоб наша країна була серед 20 найбільш розвинених країн світу, ми повинні зробити все можливе, щоб спільно з нашим Президентом, нашим народом гідно пройти цей шлях ", - додав він.

Нагадаємо, вчора відбулося національні збори депутатів рад усіх рівнів Партії регіонів, за показ якого на Першому Національному ПР заплатила 160 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Наша робота в державі не має аналогів - Єфремов співав дифірамби "регіоналам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути