середа, 23 березня 2011 16:19

Азаров розповів про перемогу над "регіоналами" - саботажниками

Азаров розповів про перемогу над "регіоналами" - саботажниками

Прем'єр-міністр Микола Азаров піддав нищивній критиці представників органів місцевої влади за штучний дефіцит хліба.

Про це він сказав виступаючи на зібранні депутатів Партії регіонів усіх рівнів.

"Проти нас ведеться цілеспрямована робота. Часом вона досягає своєї мети. Нещодавно довелося розглядати питання з так званими перебоями з хлібом в трьох містах Луганської області", - розповів прем'єр.

"Хіба це нормально, що для вирішення цього питання підключався президент і прем'єр? А де ж наші і партійні організації і голови адміністрацій, в тому числі і голова обладміністрації?", - обурився він.

Азаров розповів, що 8 березня "у міжнародний жіночий день" мав з цього приводу "жалісну розмову" з губернатором Луганщини Володимиром Пристюком.

"Він там почав мені аргументи висловлювати. Які можуть бути аргументи, коли країна вперше за багато років забезпечена дворазовим запасом зерна і борошна?", - обурився Азаров.

"Коли прокурорська перевірка прийшла на це підприємство, то вона виявила запаси борошна достатні, щоб не припиняти випічку хліба. Це що, саботаж, свідома диверсія? І на всю країну ЗМІ розтиражували, що нібито десь, а значить, можливо, і в усій країні, почнуться перебої з хлібом!", - додав він.

Азаров також заначив, що за результатами перевірки низка чиновників позбулися посад.

"Два заступники губернатора зняті з роботи. Проти директора хлібокомбінату, який вчинив такі дії, порушено кримінальну справу, його затримано. Правда, за рішенням ліберального суду на підписку на невиїзд випущено на свободу", - сказав він.

"Але це ще дуже м'які висновки. Поступово, будьте певні, у людей повернеться довіра до влади. Зараз вони чують слово "дефіцит" і роблять покупки про запас. Нам ще потрібен рік, щоб були в країні створені достатні запаси всього і всієї, я маю на увазі життєво необхідні продукти", - додав прем'єр

Азаров запевнив, що зараз "ніяких перебоїв ніде немає, борошно в країні є, є доступний хліб, і він буде".

Зараз ви читаєте новину «Азаров розповів про перемогу над "регіоналами" - саботажниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути