середа, 19 грудня 2018 17:00

Наш батьківський обов'язок - зробити Україну процвітаючою - Вайдич

Наш батьківський обов'язок - зробити Україну процвітаючою - Вайдич
Лідер партії "Основа" Катерина Вайдич: "Програмне положення партії "Основа" передбачає можливість для українських сімей отримати іпотечний кредит на придбання або будівництво житла під 3-4 відсотки річних терміном до 30 років".Фото: YouTube

До завдань держави входить створення максимально сприятливих умов для поліпшення демографічної ситуації, включаючи забезпечення безпеки в країні, гідного доходу для майбутніх батьків, високого рівня підготовки в навчальних закладах.

Про це заявила лідер партії "Основа", керівник департаменту регіонального розвитку "Основи" Катерина Вайдич під час святкового зоряного мітапа "Усвідомлене батьківство", що пройшов у Києві в День святого Миколая.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представниця партії "ОСНОВА" Катерина Вайдич жорстко відповіла депутату від БПП на його закиди щодо Сергія Тарути

"Зробити Україну процвітаючою - це частина нашої відповідальності за дітей, наш батьківський обов'язок. Держава ж має створювати всі умови, щоб діти могли отримати якісну освіту, щоб батьки могли мати гідну роботу і забезпечити свою сім'ю, щоб тата не йшли на війну. Батьківська відповідальність - це не тільки зібрати дитину в школу, відвести в гурток, приготувати сніданок. Це ще і відповідальність за країну, в якій наші діти ростуть. Не вийде так, що країна буде нещасна, бідна, воююча, а діти щасливими, забезпеченими і освіченими. Якщо ми хочемо кращого майбутнього для наших дітей, ми зобов'язані піклуватися про краще майбутнє для нашої країни", - зазначила Катерина Вайдич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нас поєднує відповідальність за країну"

За словами політика, завдання, яке ставить перед собою партія, - побудова такої України, де батьки не будуть боятися народжувати дітей. Політична партія "Основа" сформувала програму "Принципи поваги", одним з пунктів якої є "Повага до родини": запуск комплексу заходів щодо поліпшення демографічної ситуації в Україні.

Це програмне положення партії "Основа" передбачає можливість для українських сімей отримати іпотечний кредит на придбання або будівництво житла під 3-4% річних терміном до 30 років. Програма передбачає також істотне збільшення державної допомоги батькам при народженні дитини. Для підтримки сімей з двома і більше дітьми "Основа" передбачає суттєві пільги зі сплати прибуткового податку членами таких сімей.

Саме в таких діях держави має виявлятися її повага до громадян. І таку державу, за словами Катерини Вайдич, належить побудувати "Основі" після перемоги на виборах-2019.

Нинішня українська влада не здатна підняти економіку на належний рівень, вважає лідер партії Сергій Тарута. "Президент, прем'єр, парламент себе дискредитували, не мають підтримки у населення. Ми переконалася, що сьогоднішня влада не має сил на зміни", - підкреслив Тарута. Політична партія "Основа" має програму по досягненню 10% економічного зростання. Для цього треба прибрати 70% чиновників. І інвестувати в технології.

Зараз ви читаєте новину «Наш батьківський обов'язок - зробити Україну процвітаючою - Вайдич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути