середа, 28 лютого 2018 09:18

Нардепу від БПП заборонили виїжджати з країни

Нардепу від БПП заборонили виїжджати з країни
Іван Вінник заборгував кредиторам понад 350 млн грн. Фото: kp.ua

Верховний суд заборонив виїжджати з країни депутату фракції БПП і секретарю комітету з питань нацбезпеки і оборони Івану Віннику.

Про це пише delo.ua.

Вінник намагався скасувати рішення Київського апеляційного адмінсуду від 30 листопада 2017 року. Однак Верховний суд відмовив.

Позивачем виступила Державна виконавча служба в рамках виконавчого провадження щодо примусового стягнення з нардепа заборгованості. Його загальний борг перед кредиторами становить близько 350 млн грн.

Це вже не вперше Вінник намагається скасувати свій невиїзд. Торік навіть судився з Прикордонною службою. Однак суди всіх інстанцій залишають ухвалу Апеляційного суду Києва від 19 жовтня 2016 року чинною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вінник "забув" задекларувати два продуктові бізнеси

Народному депутату від фракції "Блок Петра Порошенка" Івану Віннику заборонили виїжджати з України через заборгованість у 371 млн грн перед "Альфа банком" і Приватбанком. Парламентарій не вказав у своїй електронній декларації корпоративні права на жодну компанію.

Виконавцям вдалося розшукати і заарештувати катер Вінника та продати на торгах електронного аукціону його BMW. Також виконавча служба примусово стягує 20% від зарплати депутата - майже 3 тис. грн на місяць.

Зараз нардеп проживає в будинку на Липках, де знаходиться офіс "Народного фронту". Їздить на Audi, зареєстрованій на його парламентського помічника.

Зараз ви читаєте новину «Нардепу від БПП заборонили виїжджати з країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути