Ексклюзиви
пʼятниця, 02 жовтня 2015 11:55

Нардеп від БПП "забув" задекларувати два продуктові бізнеси
7

Народний депутат від БПП і секретар Комітету з національної безпеки і оборони ВРУ Іван Вінник не вказав у декларації про доходи за 2014 р. статутні внески до приватних фірм.

Про це стало відомо з Єдиного держреєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, пишуть "Наші гроші".

Згідно з затвердженою формою подачі декларації про доходи, Вінник був зобов'язаний надати інформацію про розмір внесків до статутного капіталу товариства, підприємства або організації - своїх та своєї родини.

Однак у декларації чиновника за 2014 р. у розділі про активи пусто.

 

 Разом з тим, за даними ЄДРПОУ нардеп є співвласником щонайменше двох компаній: ТОВ "Узбекплодоовочторг" (співвласник з 2005 р., має 90 % в статутному капіталі) та "Азія Фудз" (співвласник з 2005 р., має 80% в статутному капіталі).

Обидві компанії займаються гуртовою торгівлею і торгівлею фруктами та овочами.

Нагадаємо, Вінник також є членом групи з міжпарламентських зв'язків таких країн як Азербайджан, Китай, Туреччина, В'єтнам, т.д.

 
 

Згідно з декларацією за 2014 рік, Іван Вінник заробив 506 тис грн, з яких його зарплата як нардепа склала близько семи тисяч – решту Вінник записав як "інші види доходів".

 Згідно із декларацією за 2013 рік, його єдиним офіційним доходом були 80 тис грн. матеріальної допомоги. Вкладів у банках за жоден з років не задекларовано, також згідно з деклараціями нардеп не має ніякої нерухомості.

 
 

Щодо транспортних засобів, то у 2013-2014 роках Вінник декларував BMW 2008 року. Наразі ж він їздить на автомобілі Audi Q7, на ньому Вінник 16 вересня приїхав на з'їзд Блоку Петра Порошенка у Києві.

 

За кілька тижнів до того Вінника також помітили на цій автівці у м.Нова Каховка Херсонської області – по цьому виборчому округу Вінник пройшов до парламенту в 2014 р.

 
Зараз ви читаєте новину «Нардеп від БПП "забув" задекларувати два продуктові бізнеси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути