пʼятниця, 30 серпня 2013 17:19

Найстильніший депутат Київради працюватиме ведучим на ICTV

Найстильніший депутат Київради працюватиме ведучим на ICTV
Олександр Пабат. Фото: facebook

Депутат Київради, керівник фракції Громадський актив Києва Олександр Пабат працюватиме ведучим на телеканалі.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Спасибі всім за підтримку. Почав працювати. На початку вересня на ICTV стартує соціальний проект, де я буду ведучим. Про час і день виходу проекту додатково повідомлю", - написав Пабат в соцмережі.

Окрім того, він змінив свою фотографію профілю. На новому знімку депутат - вже після трагедії, що трапилася з ним минулої зими в себе на дачі. На фото Пабат посміхається, він у темних окулярах, одягнений у світлу сорочку і сірий костюм.

Заступник голови ГАКу, Юрій Бондар в коментарі Gazeta.ua підтвердив цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свобода" пікетує суд, де слухають справу "сніжних" терористів

"Так, Олександр Вікторович дійсно готує багато соціальних проектів, деякі з них йому вже вдалося організувати", - сказав Бондар.

Помічник Пабата Ніна Роговцева розповіла Gazeta.ua, що політик вже повернувся із відпочинку. Певний час він знаходився на реабілітації в Іспанії через погане самопочуття. Його мучили сильні головні болі через металеві пластини, які йому вставили під час операції лікарі.

Говорять, що відпочивав Пабат на Піренейському півострові. Нібито відпочинок організувала секретар Київради та колега по фракції Галина Герега, у якої, за інформацією джерел, в Іспанії є своя нерухомість.

Нагадаємо, Олександр Пабат постраждав у себе на дачі 2 лютого 2013 року. За однією з версій, він хотів влаштувати феєрверк на честь дня народження сина, проте установка не вистрілила, він нахилився, щоб зрозуміти, у чому справа, в цей час стався вибух. Одна з петард влучила йому прямо в обличчя. Він отримав сильні опіки, були роздроблені деякі лицьові кістки. Лікарі змушені були видалити йому одне око, друге не постраждало. У Німеччині Пабату зробили кілька операцій зі збереження зору.
В кулуарах Пабата називають найстильнішим депутатом Київради.

Зараз ви читаєте новину «Найстильніший депутат Київради працюватиме ведучим на ICTV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути