четвер, 29 серпня 2013 14:09

В КМДА хочуть провести ще одну сесію Київради - "Батьківщина"

В КМДА хочуть провести ще одну сесію Київради - "Батьківщина"
Олександр Попов. Фото: thekievtimes.ua

Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов ініціює скликання нової сесії Київради. Цього разу, причиною для проведення сесії він вважає необхідність внести зміни до медичної реформи.

Про це в коментарі Gazeta.ua заявила лідерка фракції "Батьківщина" в Київраді" Тетяна Меліхова.

"Медична реформа діє як державна програма, а тому вносити зміни до неї має право лише Верховна Рада. Для абсурдності приводів скликання сесій Київради Попову залишилося лише оголосити, що він скасує ще й пенсійну реформу на території Києва, і оголосить приєднання Києва до Євросоюзу", - заявила Меліхова.

Вона нагадала, що медична реформа почалася з Києва й була ініційована київською владою як експеримент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиції не дозволять провести вибори у Київраду 10 листопада - політолог

"Київ вже визнав її негативні наслідки і з радістю вніс би до неї зміни, зауваження або й відмінив би, але тепер це може зробити тільки Верховна Рада. Попов же, коли треба поспекулювати темою, придумав, що до існуючої системи треба внести деякі правки, які нібито має право прийняти нелегітимна Київрада. Але це неправда. Київ – це не окрема республіка в Україні, і Попов – це не більшість Парламенту, тому нехай перестане дурити народ", - наголосила депутатка.

Дата проведення наступної сесії Київради невідома. Під час минулого засідання у кулуарах Київради обговорювали, що вона можлива в середині вересня.

Раніше, під час гарячої лінії в газеті "Сегодня" Попов заявляв, що проситиме депутатів зібратися знову й прийняти рішення "Про прототип страхової медицини", обговорити проект бюджету і програму соцекономрозвитку на 2014 рік.

Зараз ви читаєте новину «В КМДА хочуть провести ще одну сесію Київради - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути