середа, 23 червня 2021 14:42

На зустрічі Зеленського з президенткою Грузії стався конфуз

На зустрічі Зеленського з президенткою Грузії стався конфуз
Грузинська лідерка прибула до України. На офіційній церемонії біля Маріїнського палацу в Києві стався конфуз. Фото: president.gov.ua

У Києві під час вітальної церемонії з нагоди приїзду президентки Грузії Саломе Зурабішвілі військовослужбовець почесної варти впустив піхви від шаблі.

Інцидент стався біля Маріїнського палацу, у якому зранку відбувалася зустріч грузинської лідерки з президентом Володимиром Зеленським.

На кадрах видно, як військовослужбовець промаршував із піднятою шаблею до президентів, проте не втримав піхви й вони впали перед Зарубішвілі. Військовий не розгубився й швидко підняв футляр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і Зурабішвілі говорили про Чорноморський регіон

У середу, 23 червня, до Києва з офіційним візитом прибула президентка Грузії Саломе Зурабішвілі. У рамках візиту вона зустрілася з Володимиром Зеленським. Очільники держав розмовляли віч-на-віч. Також буде розширена зустріч сторін. Зурабішвілі зустрінеться з прем'єр-міністром Денисом Шмигалем і головою Верховної Ради Дмитром Разумковим.

Зараз ви читаєте новину «На зустрічі Зеленського з президенткою Грузії стався конфуз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути