вівторок, 15 січня 2008 12:07

На культуру і Балогу передбачені однакові витрати з бюджету

"Регіоналів" обурює, що бюджет передбачає однакові витрати на культуру і секретаріат президента. Про це сказав "регіонал" Олександр Єфремов. 

"Від імені Партії регіонів ми хотіли б усіх нас закликати задуматися, чи все гаразд у нашому королівстві", - закликав він.

І пообіцяв, що партія не відступить від жодної передвиборчої обіцянки, а в журналістів було менше приводів обвинувачувати представників ПР в аморальності.


Партія регіонів також заявила про спроби повної узурпації влади з боку президента. 

За словами Єфремова, депутати завершують роботу "напевно, найсірішої із сесій Верховної Ради".

"Перед цим з волі президента на 8 місяців була заблокована робота попереднього парламенту, тим самим був паралізований законотворчий процес, а разом з ним і просування країни вперед", - нагадав Єфремов.

На думку регіоналів, "як результат, країна знову відкинута в 2005 рік, помаранчеві представники, як і тоді, одержали абсолютну владу в особі президента, Кабміну і хоч мінімальної, але більшості в 227 голосів".

Також Єфремов відзначив "невгамовне бажання однієї людини через плановане насилля над Конституцією сконцентрувати і цю владу в одних руках".

"Словом, під гаслом демократичних перетворень нас намагаються повернути ще далі назад, як мінімум в авторитарне минуле... Ми маємо президента, який, знаходячись три роки у владі, позиціонує себе начебто він всім і усіма керує, але ні за що відповідальності не несе ", - відзначив регіонал, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «На культуру і Балогу передбачені однакові витрати з бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути