середа, 19 вересня 2007 14:35

Мельниченко готовий оприлюднити докази проти Ющенка, Януковича і Тимошенко

Колишній майор держохорони, кандидат в депутати від Партії вільних демократів Микола Мельниченко готовий надати документальні докази своїх звинувачень президента України Віктора Ющенка, прем"єр-міністра Віктора Януковича і лідера Блоку Юлії Тимошенко в політичній корупції.

"Якщо хтось заперечуватиме наявність доказів, говоритиме, що все це вигадано, я буду вимушений приводити фактаж", - заявив Мельниченко.

Мельниченко повторив і розширив свої звинувачення, зроблені їм раніше про те, що Ющенко, перебуваючи на посту глави Нацбанку, прийняв пропозицію тодішнього президента Леоніда Кучми про проведення емісії, хоч і знав про те, що вона призведе до серйозної інфляції.

На доказ своїх слів Мельниченко продемонстрував журналістам уривок неочищеного аудіозапису розмови нібито між Ющенком і Кучмою, яка, за його словами, відбулася в кабінеті президента 25 серпня 1999 року о 10.30.

На плівці голос, схожий на голос Ющенка спочатку не погоджувався на пропозицію, зроблену голосом, схожим на голос Кучми, а до кінця розмови заявив "я належу вам, я ваш".

Мельниченко заявив, що якщо Ющенко спростовуватиме приведені ним відомості, то він готовий очистити від зайвих шумів і передати ЗМІ ці і інші записи, які підтверджують факти корупції з боку Ющенка, Януковича, Тимошенко і їх прихильників, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко готовий оприлюднити докази проти Ющенка, Януковича і Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути