вівторок, 21 серпня 2007 08:09

Мартинюк: Союз Ющенка і Януковича можливий, але ненадовго

Кандидат у народні депутати від Комуністичної партії України Адам Мартинюк вважає, що союз між Президентом Віктором Ющенком та прем"єр-міністром Віктором Януковичем можливий, але без комуністів.

Про це він заявив на зустрічі з виборцями у Чернівцях.

"Союз між Ющенком та Януковичем можливий, але без комуністів. Якщо результатами дострокових парламентських виборів Ющенко піде на створення коаліції з Януковичем – там комуністів там не буде, оскільки їм нема чого робити в такій коаліції", - підкреслив Мартинюк.

Водночас він вважає, що коаліція НУНС з Партією регіонів проіснує недовго, оскільки вона за своєю суттю неприродна – як об"єднання вужа та їжака.

Мартинюк заявив, що комуністи вірять в те, що на дострокових парламентських виборах вони, безумовно, пройдуть у парламент з кращими результатами, і сподіваються, що туди потраплять також соціалісти, а більшість здобуде Партія регіонів. Мартинюк не має сумніву в тому, що комуністи і "регіонали" здобудуть щонайменше 230-240 мандатів.

На думку Мартинюка, саме Партія регіонів, КПУ та СПУ створять у ВР нового скликання стійку парламентську більшість та сформують уряд, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мартинюк: Союз Ющенка і Януковича можливий, але ненадовго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути