Ексклюзиви
пʼятниця, 24 жовтня 2008 15:34

Ляпіна впіймала Тимошенко на брехні

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко і народний депутат від НУНС Ксенія Ляпіна сперечаються, хто є автором пропозиції про створення робочої групи з доопрацювання антикризового законопроекту.

Тимошенко заявила журналістам: "Це моя пропозиція як прем"єр-міністра - на базі урядового законопроекту про антикризові дії створити спеціальну парламентсько-урядову робочу групу і на базі всіх пропозицій на вівторок вийти з одним законопроектом".

У свою чергу Ляпіна заявила журналістам відразу після спілкування представників ЗМІ з Тимошенко, що ідея про створення робочої групи не належить прем"єрові.

"Я була на нараді (мова йде про Погоджувальну раду), і це ідея голови Верховної Ради Арсенія Яценюка, який запропонував таким чином вийти з системного протистояння, коли кожен захищає свій законопроект (мова йде про шість законопроектів про антикризові заходи)", - сказала депутат.

Ляпіна сказала, що має "песимістичні очікування" результатів роботи цієї робочої групи, оскільки БЮТ займає позицію: "або по-нашому, або – ніяк".

Вона додала, що фракція НУНС готова розглядати антикризові пропозиції уряду, але й уряд повинен бути готовим розглядати пропозицію про фінансування дострокових виборів до парламенту, пише УНІАН.
Зараз ви читаєте новину «Ляпіна впіймала Тимошенко на брехні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути