Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2007 18:35

Львівщина відправляє до Києва 1900 "нашоукраїнців"

Сьогодні з Львівської області почнуть масовий виїзд у Київ активісти "Нашої України", які 20 квітня візьмуть участь у мітингу опозиційних сил на Європейській площі Києва.

Як повідомив заступник керівника виконкому ЛОО партії "Наша Україна", секретар фракції "Наша Україна" у Львівській обласній раді Олесь Старовойт, виїзд буде проходити поетапно: 50 автобусів з міста Львова й районних центрів Львівської області з 21.00 до 23.00 години колонами відправляться на Київ. До них також приєднаються активісти - "нашоукраїнці" на власному автотранспорті.

"Усього з Львівської області виїде 1,9 тис. "нашоукраїнців", які ввечері в суботу повернуться у Львів", - сказав Старовойт.

"Під час акції в Києві ми будемо вимагати розпуску парламенту й проведення дострокових виборів у строки, відзначені Президентом України. Тобто, 27 травня", - відзначив він, пише proUA.
Зараз ви читаєте новину «Львівщина відправляє до Києва 1900 "нашоукраїнців"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути