Ексклюзиви
понеділок, 03 жовтня 2011 16:04

Луганчанин, який відкусив пальця охоронцю, є активістом партії Ляшка

Луганчанин, який відкусив пальця охоронцю, є активістом партії Ляшка

Михайло Пащук, який відкусив палець охоронцю на сесії Луганської міської ради 30 вересня, є активістом Радикальної партії і працює в громадській приймальні народного депутата Олега Ляшка в Луганську, йдеться у повідомленні прес-служби партії.

Цю інформацію підтвердив ЗМІ особисто Олег Ляшко.

"Вони не могли дати 5 хвилин, щоб висловитись простій людині, що захищає городян. Вони не захотіли слухати звернення своїх виборців. - вважає народний депутат України. - І при цьому у луганських депутатів не вистачило сміливості самим зняти Пащука з трибуни. Натомість вони нацькували на нього охоронця. Хоча в обов'язки охорони входить всього лише здійснювати пропускний режим в адміністративному будинку й охороняти його у нічний час. Сумно, що всі українські телеканали в новинах взяли до уваги слова секретаря міськради Філіпського про те, що цей інцидент – провокація. Спровокував цю ситуацію саме він, Філіпський: дав би людині висловитися – нічого б не трапилося", - зазначив Олег Ляшко.

Луганський активіст і громадський Михайло Пащук приносить "співчуття" охоронцю і його сім'ї за відкушений палець, пише Восточный вариант.

На його думку, охоронця міськради Германа Голишева "просто підставили".

"Він не мав права застосовувати фізичну силу, треба розум застосовувати. Але його просто підставили. Дали команду "Фас". У міськраді звикли жити за поняттями. Відразу після інциденту я приніс свої співчуття охоронцеві, його сім'ї, батьку, матері, дружині, дітям ... Я не знаю діти у нього є?", - зазначив він.

Михайло Пащук також розповів про заборонені прийоми, які застосовували проти нього. Зокрема, його вдарили в пах так, "що в очах потемніло".

"Перед цим мене схопили за палець, хотіли, напевно, його зламати, давили за шию, вдарили головою, що аж свічки засвітилися і перехопило подих. Тому я і почав оборонятися і кусатися", - пояснює Михайло Пащук.

Як повідомлялось, на минулому тижні під час засідання Луганської міськради сталася сутичка між місцевим активістом Михайлом Пащуком та охоронцем.

Ситуація виникла у зв'язку з тим, що Михайлу Пащуку не дали виступити з питанням щодо закриття ринку біля стадіону "Авангард". В зал був викликаний охоронець, однак, він не зміг впоратися з активістом. Пащук вперся і не захотів йти з трибуни. Після спроби охоронця відвезти активіста, Пащук вдарив його головою. Охоронець відповів кривдникові тим же. У результаті виникла між ними бійка, у якій Пащук вкусив охоронця за палець.

Зараз ви читаєте новину «Луганчанин, який відкусив пальця охоронцю, є активістом партії Ляшка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути