пʼятниця, 30 вересня 2011 12:00

У Луганській міськраді "поснідали" пальцем охоронця
7

Фото: Фото: LugaNews

Сьогодні депутатам Луганської міськради довелося голосувати за те, щоб вивести із залу засідання, де проходить сесія міськради, місцевого активіста Михайла Пащука.

В результаті між активістом і охоронцем виник конфлікт.

Ситуація виникла у зв'язку з тим, що Михайлу Пащуку не дали виступити з питанням щодо закриття ринку біля стадіону "Авангард".

Михайло Пащук, тим не менш, зайняв трибуну і став пояснювати свою позицію, заважаючи при цьому вести сесію секретарю міськради Олександру Філіпському.

У підсумку Олександр Філіпський запропонував депутатам проголосувати за те, щоб вивести Пащука із зали.

Депутати одноголосно підтримали дану пропозицію.

В зал був викликаний охоронець, однак, він не зміг впоратися з активістом. Пащук вперся і не захотів йти з трибуни. Після спроби охоронця відвезти активіста, Пащук вдарив його головою. Охоронець відповів кривдникові тим же. У результаті виникла між ними бійка, у якій Пащук вкусив охоронця за палець.

Бачачи такий розвиток подій, секретар міськради, провідний сесію, оголосив перерву на 10 хвилин. Пізніше до нього підійшли представники громадських організацій і надавали йому моральну підтримку.

Медики надали допомогу охоронцю, який постраждав у бійці з Пащуком. Йому медики наклали пов'язку на палець.

Перерва була продовжена ще на 30 хвилин.

Як відомо, Михайло Пащук в 2010 році був кандидатом в мери Луганська від Партії пенсіонерів України. Під час виборів він набрав 629 голосів.

Крім того, Пащук є активним громадським діячем, який регулярно бере участь в різних акціях біля будівлі Луганської міськради.

Нагадаємо, що з 1 жовтня традиційний щотижневий сільськогосподарський ярмарок, який раніше проходив в Луганську на площі біля стадіону "Авангард", проводитиметься на новому оптовому ринку "Околиця".

Відео: Ірта FAX

Зараз ви читаєте новину «У Луганській міськраді "поснідали" пальцем охоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути