четвер, 29 вересня 2011 12:57

В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця

В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця

26-річний лейтенант міліції, склавши успішно іспити в Академії, повертався додому із Києва. Дорогою до дому йому довелося розбороняти п'яних хуліганів. Тож, ризикуючи власним життям, він втрутився у бійку, внаслідок чого отримав ножове поранення.

До Бахмацького відділення міліції звернувся провідник електропотяга сполученням "Фастів-Зернове", який повідомив, що у вагоні виникла бійка між пасажирами і одного із них поранено ножем.

На щастя, потяг уже прибував до станції Бахмач. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група лінійного відділення, які і розпочали з'ясовувати усі обставини.

"Як виявилось, 50-річний батько та 26-річний син, жителі Сумської області повертались із заробітків додому. Офіційно ніде не працювали, підробляли на будівництві в Києві. Тож, заробивши грошей, дорогою додому підігрілись спиртним, щоб веселіше їхалось. Спочатку, як всі нормальні пасажири, будівельники їхали у вагоні, а потім вийшли у тамбур, де без причин, хлопець почав бити скло. В тамбурі стояв 24-річний житель Сумської області, який звісно, не витерпів такого неподобства і зробив зауваження хулігану. Але сп'янілі батько та син, відчули себе "героями" і почали сперечатись з хлопцем. Невдовзі втрутився ще один пасажир. Згодом все владналось і усі повернулись на свої місця до вагону", - розповіла Олена Цимбалюк із сектору зв'язків з громадськістю УМВС України на Південно-Західній залізниці.

Все було б добре, але не міг заспокоїтись батько хулігана. Він знову почав чіплятись до подорожнього. У цьому ж вагоні, з Києва додому повертався міліціонер одного з райвідділів Чернігівської області.

У міліції також розповіли, що коли суперечка переросла у бійку, правоохоронець, як і годиться, втрутився. Представившись працівником міліції, він почав вимагати від правопорушників припинити протиправні дії. Але замість того, щоб вгамуватись, 50-річний чоловік дістав ножа і штрикнув ним у ногу молодого міліціонера.

Пораненого правоохоронця і зловмисника доставлено до лікарні. Наразі ведеться слідство. Порушено кримінальну справу за ст. 296 ч.2 КК України (хуліганство), ст. 342 ч. 2 КК України (опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов'язків), ст. 345 ч. 2. КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Зараз ви читаєте новину «В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути