четвер, 28 січня 2010 11:46

Луценко в Раді позглузував з "регіоналів" і листівок СтопЗЕК

Луценко в Раді позглузував з "регіоналів" і листівок СтопЗЕК

Міністр внутрішніх справі Юрій Луценко заявляє, що Партія регіонів впізнала у листівках "Народної самооборони" з логотипом "Стоп зек", які представники ПР знайшли в офісі НС, свого кандидата в президенти – Віктора Януковича.

Про це він заявив у ході свого звіту у Раді.

"Партія регіонів образилась на листівки, які не мають жодного сенсу, з моєї точки зору, до виборчого процесу. Листівка не містить жодного заклику голосувати за чи проти обох кандидатів в президенти. Містить єдиний логотип – "Стоп зек".

"Якщо ПР в кожному профілі зека впізнає свого кандидата – я в цьому не винен"

Якщо ПР в кожному профілі зека впізнає свого кандидата – я в цьому не винен. І я не вбачаю в цьому порушення виборчого законодавства", - заявив Луценко.

Нагадаємо, "Народна самооборона" заявляє, що ввечері 26 січня шість народних депутатів від фракції Партії регіонів напали на офіс житомирського представництва "Самооборони" .

Партія регіонів в свою чергу заявила про виявлення близько 10 тонн друкованої продукції, спрямованої на дискредитацію кандидата в президенти Віктора Януковича, в офісі "громадянської організації "Народна самооборона" в Житомирі.

ProUA
Зараз ви читаєте новину «Луценко в Раді позглузував з "регіоналів" і листівок СтопЗЕК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути