четвер, 28 січня 2010 11:31

Герман і Луценко обмінялись словесними образами

Герман і Луценко обмінялись словесними образами

"Регіоналка" Ганна Герман вважає, що якби Юрія Луценка можна було б притягти до відповідальності, він був би вже "20 разів ЗЕК".

Про це вона заявила після звіту Луценка у парламенті.

Герман заявила про протиправні дії міліції під час голосування у першому турі виборів.

Вона навела приклад, що в Артемівську померла жінка після того, як у день голосування до неї "вдерлися" міліціонери і намагалися перевірити, чи вона дійсно тяжко хвора.

"Її, прикуту до ліжка, намагалися примусити встати, щоб перевірити, чи вона справді не може ходити. Після цього стресу і шоку вона померла. Так не робили навіть фашисти! Якби вам довелося відповідали за все, що ви скоїли під час перебування на посаді, ви би були вже 20 разів ЗЕК!", - сказала Герман.

У свою чергу Луценко порадив Герман, якщо у неї є такі факти, написати заяву у прокуратуру.

"Якщо незаконність дій підтвердиться, усі будуть відповідати. Але, скажіть, де мали голосувати ті, яких ви схилили голосувати на дому, але вони вже у домовині? От у Бердичеві бабця померла вже 20 років тому, а за вашими заявами хоче голосувати вдома. То куди йти виборчій комісії?", - обурився він.

"І що, міліції не звертати увагу на те, що тисячі людей ви схилили голосувати вдома лише для того, щоб вкинути свої бюлетені? Саме ваша аморальна діяльність з накручування так званого голосування на дому, призвела до того, що ви хотіли додати до дійсних хворих та інвалідів хворих на голову, які хочуть голосувати за одну політичну силу", - додав Луценко.

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Герман і Луценко обмінялись словесними образами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути