Ексклюзиви
середа, 27 січня 2010 16:54

"Нунсівка" обклеїть свою спальню листівками "СтопЗек"

 

Народний депутат від НУ-НС 40-річна Катерина Лук"янова відмовилась говорити, де збиралася розповсюджувати листівки з написом "СтопЗЕК".

"Це моя друкована продукція, моя власність. Як я збираюся її розміщати - моя приватна справа. Може я хочу її у спальні повісити, бо вона мене збуджує", - сказала вона у коментарі Gazeta.ua.

"Нунсівка" не розуміє, як можна одним народним депутатам щось украсти на території іншого.

"Просто я віддала ці листівки в офіс свого однопартійця Олега Новікова. А вони просто туди втручаються і крадуть. Це повне беззаконня. На Партію регіонів ніякий закон не діє", - обурилась Лук"янова і повідомила, що направить заяву у прокуратуру, щоб там розібрались.

"Я не є суб"єктом виборчого процесу. Тому, де я буду клеїти і зберігати - моя приватна справа. Частину подарую друзям в регіонах, частину повішаю у спальні", - продовжила вона.

Нардеп розповіла, що листівки замовила у приватного підприємця.

"Але де точно - не скажу. Бо якщо вони прийшли в офіс народного депутата і його відкрили, то якщо я назву ім"я, що буде з цією людиною. Я також не скажу, скільки це все коштує. Суму вкажу в заяві. Напишу, скільки "регіонали" мені винні", - заявила Лук"янова.

"Нунсівка" додала, що листівки опечатані і знаходяться в офісі.

Раніше громадянський рух "Народна самооборона" заявив про напад шести народних депутатів від Партії регіонів на Житомирське представництво руху у вівторок увечері. "Регіонали" шукали листівки "СтопЗЕК", які сьогодні мали бути розповсюджені по Україні.

Зараз ви читаєте новину «"Нунсівка" обклеїть свою спальню листівками "СтопЗек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути