середа, 27 січня 2010 08:29

"Регіонали" влаштували погром в офісі "Самооборони" через листівки СтопЗЕК

"Регіонали" влаштували погром в офісі "Самооборони" через листівки СтопЗЕК
Громадянський рух "Народна самооборона" заявляє про напад шести народних депутатів від Партії регіонів на Житомирське представництво руху у вівторок увечері.

"Перекрили джипами вулицю. В офісі рвуть запечатані пачки (агітаційних листівок ), перебирають і викидають документи, влаштували обшук і погром. Вони полюють за листівками "СтопЗЕК", які ми планували завтра поширювати по Україні. Наша позиція проста - ми проти зеків у владі", - говориться в повідомленні прес-служби "Народної самооборони".

Також прес-служба відзначає, що тираж листівок - це майно народного депутата Катерини Лук"янової (фракція "Наша Україна - Народна самооборона" ), і в даному випадку нападники вчинили замах на майно народного депутата.

"Очевидно, що ці люди до судом бояться гасла "СтопЗЕК". Очевидно, що це гасло потрапило "не в брову, а в око" бандюкам з Партії регіонів. Якби під час захоплення поліграфкомбінату "Україна" по відношенню до регіоналів-порушників були застосовані ті ж методи, які застосовуються по відношенню до звичайних громадян, сьогоднішній інцидент міг і не статися", - повідомляє прес-служба Лук"янової.

У свою чергу народний депутат Партії регіонів Микола Присяжнюк в інтерв"ю агентству "Інтерфакс-Україна" спростував інформацію про погроми Житомирського представництва "Народної самооборони".

"Сьогодні нам (групі народних депутатів) надійшов сигнал про те, що в Житомирі біля офісу "Народної самооборони", де знаходиться і їхній склад, вивантажуються машини з незрозумілою продукцією. Ми приїхали на місце і виявили на складі близько 15 тонн антиагітаційної друкарської продукції проти Віктора Януковича. На цій продукції не було ніяких початкових даних", - сказав він.

Крім того, за словами депутата, у водіїв машин також не виявилося ні документів на продукцію, ні товарних накладних на її перевезення.

На питання депутатів водії відповідали, що їх послуги були замовлені по інтернету.

Присяжнюк також повідомив, що керівник Житомирського офісу "Народної самооборони" також заявляв про непричетність до даного вантажу.

За словами Присяжнюка на місце події прибули співробітники прокуратури, міліції і СБУ, які в даний час складають акти.

Він також відзначив, що на місце прибули знімальні групи провідних українських телеканалів.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" влаштували погром в офісі "Самооборони" через листівки СтопЗЕК». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути