четвер, 25 жовтня 2007 15:46

Луценко втік з концерту, на який прийшов Мороз (ФОТО)

У середу ввечері екс-прем"єр-міністр Юрій Єхануров і екс-спікер Верховної Ради відвідали джазовий концерт.

24 жовтня у Жовтневому палаці виступав оркестр "Радіобенд Олександра Фокіна" і зірки латиноамериканського джазу Фреді Равель, Вальфредо Райес і Кимберлі Сендерс.


З технічних причин концерт почався на годину пізніше. У холі палацу тужив екс-прем"єр-міністр Юрій Єхануров і його дружина Олена. Пані Єханурова попивала мінеральну воду, а Юрій Іванович весь час з кимось спілкувався.


По холу Палацу пробігся "самооборонець" Юрій Луценко. Він забрав з гардероба свою куртку пояснивши, що на вулиці просто холодно палити. Але на концерт Юрій Луценко так і не повернувся.


Джаз послухати прийшов і екс-спікер парламенту Олександр Мороз у компанії з Ярославом Мендусем і його дружиною. Під час джазового концерту Сан Санич сидів в компанії пані Мендусь, а місце в залі для глядачів Ярослава Петровича опинилося поряд з подружжям Єханурових.

"Я прийшов підтримати свого однопартійця Фокіна", - пояснив свою присутність на концерті Олександр Мороз. ЧЕрез політичну діяльністьі привід послухати музику у головного соціаліста країни випадає не часто. Немає часу слухати улюблену консервативну музику навіть удома. Зате у Сан Санича є час писати пісні. Пригадати виконавців своїх творів допоміг Морозу його вірний соратник Мендусь. "На жаль, я не граю ні на якому музичному інструменті, але моя дочка уміє грати на піаніно", - розповів пан Мороз. Як сказав Олександр Олександрович, окрім політики він ні в що не грає.

За матеріалами VIP-UA
Зараз ви читаєте новину «Луценко втік з концерту, на який прийшов Мороз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути