понеділок, 18 лютого 2019 13:38

Луценко дав обіцянку на вибори

Луценко дав обіцянку на вибори
Генеральний прокурор Юрій Луценко пообіцяв, що за порушення закону на виборах відповідатимуть всі, хто це робить. Фото: korrespondent.net

Той, хто порушить закон під час виборів, відповідатиме за це. Таку заяву зробив генеральний прокурор Юрій Луценко під час наради керівників правоохоронних органів.

"З однієї сторони, ми не збираємося агітувати за будь-якого учасника процесу. З іншого боку, будь-хто, хто порушуватиме закон – відповідатиме згідно законодавства.

Десятки мирних громадян загинули на Майдані, що змінило хід історії. Сьогодні ми ставимо на перше місце питання про вибори. Адже забезпечення законності – чи не найважливіше завдання на наступні місяці".

ЗМІ та кандидати намагаються посварити керівництво правоохоронців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Усе можливо" - Гройсман натякнув на свої політичні амбіції

"Останнім часом, деякі учасники процесу, ЗМІ намагаються вбити неіснуючі клини в керівництво правоохоронних органів. Втім, у нас немає протиріч щодо виконання службових завдань. Ми переконані, що вибори мусять відбутися на законній основі".

Вибори президента відбудуться 31 березня цього року. 8 лютого ЦВК зареєструвала останніх кандидатів - у списку для голосування їх буде 44. Це рекордна кількість висуванців за історію України.

Зараз ви читаєте новину «Луценко дав обіцянку на вибори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути