пʼятниця, 11 березня 2011 19:21

Литвину подобається як працює Азаров

Литвину подобається як працює Азаров

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин позитивно оцінив рік роботи уряду і особисто Прем"єр -міністра Миколи Азарова. Спікер вважає, що "у даній ситуації Азаров зробив по-максимуму".

Про це сьогодні він заявив під час прес-конференції у Яремчі Івано-Франківської області.

"Кабінет Міністрів України було сформовано після президентських виборів. А в нас часто-густо трапляється, що після президентських виборів країна залишається в руїні. Останні виборчі перегони нагадували політичну війну, яка ще не скінчилася й сьогодні", - сказав Володимир Литвин.

Він вважає, що політики, котрі надсилають скарги у різні міжнародні інстанції лише принижують країну. Роблять все для того, аби Україну не сприймала та не підтримувала світова спільнота.

"2011 рік для Уряду буде роком витримки. І водночас здійснення тих змін, без яких країна не буде мати жодної перспективи. Сьогодні ці перетворення розглядаються під кутом зору непопулярних рішень. І треба мати мужність про них говорити, бо завтра буде пізно."- сказав спікер.

Також Литвин переконаний, що відставки уряду найближчим часом не буде.

"Що стосується відставки уряду - це не більше, ніж розмови. Адже найближчим часом будуть парламентські вибори, і всі політичні сили будуть намагатися себе асоціювати як опозицію", - сказав він.

Спікер також назвав позитивним формування нинішнього уряду на основі коаліції.

"На коаліційній основі сформовано уряд, і це великий плюс, адже він має підтримку в парламенті", - зазначив парламентарій.

Водночас, "великим мінусом" спікер назвав заполітизованість уряду, який на перше місце "ставив відданість одній фракції, а не відданість роботі у одній команді"".

За словами Литвина, до мінусів недоліків у роботі уряду можна віднести і те, що він програв інформаційну кампанію, коли приймався Податковий кодекс, а також пенсійної реформи.

Але, на його думку, ситуація почала змінюватися.

Зараз ви читаєте новину «Литвину подобається як працює Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути