четвер, 01 вересня 2011 12:50

Литвин не боїться звинувачень Мельниченка, а свідчення Пукача вважає "маячнею"

Литвин не боїться звинувачень Мельниченка, а свідчення Пукача вважає "маячнею"

Голова Верховної Ради Володимир Литвин називає "маячнею" свідчення в суді екс-голови департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача про причетність його та низки колишніх високопосадовців до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

"Коментувати маячню людей, які заявляють про свою чергову міссіанску роль, я думаю, взагалі немає потреби", - сказав Литвин на прес-конференції в м.Новоград-Волинський (Житомирська обл) в четвер, коментуючи свідчення Пукача, в яких він назвав замовниками вбивства журналіста Гонгадзе екс-президента Леоніда Кучму, екс-голову МВС Юрія Кравченка і Литвина.

Відповідаючи на уточнююче запитання, чи буде Литвин приходити до суду в разі, якщо його викличуть, сказав: "Це дивна постановка питання. Якщо будуть викликати, то, звичайно, буду ходити".

Литвин нагадав про те, що вже давав необхідні свідчення в Генеральній прокуратурі, і до нього більше не виникало запитань з цього приводу. "Я думаю, що це лінія захисту, і, зрозуміло, що потрібно показувати пальцем нагору", - переконаний спікер.

Крім того, Литвин не турбується з приводу заяв екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка, який звинувачує його в різних злочинах, зокрема і в замовленні вбивства журналіста Гонгадзе.

"Це питання мені не цікаве, ця тема мене не хвилює. Повірте, я 11 років живу з цією проблемою, - додав спікер. - Я не бачу абсолютно жодних підстав для того, щоб ходити, опустивши очі донизу ... Періодично мене намагаються прибити до землі, але з цього вже нічого не вийде".

Зараз ви читаєте новину «Литвин не боїться звинувачень Мельниченка, а свідчення Пукача вважає "маячнею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути