вівторок, 30 серпня 2011 15:02

Пукач визнає, що власноруч убив Гонгадзе

Пукач визнає, що власноруч убив Гонгадзе

Генерал Олексій Пукач частково визнає свою провину в скоєних злочинах.

Про це розповіла "Українській правді" адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко за підсумками перших допитів Пукача в суді.

"Він визнає, що власноруч скоїв убивство Гонгадзе, водночас стверджує, що зовнішнє спостереження за ним було законним", - сказала Теличенко.

"Пукач не визнає своєї провини в знищенні документів зовнішнього спостереження за Гонгадзе в 2003 році", - додала Теличенко.

"Каже, що він документи не знищував, а це робили його підлеглі, коли він був у відпусці. Складається враження, що Пукач клеїть з себе дурня", - наголосила адвокат.

Нагадаємо, що сьогодні продовжується суд над екс-головою Департаменту зовнішнього спостереження МВС України. У перерві між судовими засіданнями представник Лесі Гонгадзе адвокат Андрій Федур заявив, що свідчення, який почав давати Пукач, можуть у майбутньому вплинути на кваліфікацію його дій в рамках цієї кримінальної справи .

Зараз ви читаєте новину «Пукач визнає, що власноруч убив Гонгадзе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути