Ексклюзиви
вівторок, 25 листопада 2008 08:37

Литвин каже, що політики бояться роботи

Якби депутатський корпус підтримав Володимира Литвина на посаду спікера, то усі б працювали, але політики бояться рутинної роботи.

Так вважає сам Литвин, повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу Народної партії.

Відповідаючи на питання про те, чому у Верховній Раді щодня з"являються нові кандидатури на посаду спікера, парламентарій заявив: "Це все для того, на превеликий жаль, щоб ВР не працювала і ще для того, щоб довести протистояння до абсурду".

Нардеп додав: "Тут є етичний момент, не хотілося б мені говорити, але... Якби депутатський корпус підтримував мене, хоча мені від цього, так би мовити, щастя великого не буде, то зрозуміло, що я маю усвідомлювати, що буду нести відповідальність за ті складні рішення, які доведеться приймати".

Литвин упевнений, що "потрібно, щоб ВР не лихоманило, щоб вона працювала, щоб з кожним депутатом був контакт і не було би ніяких розмов про передчасні вибори, про прийняття кон"юнктурних рішень. ВР не могла б бути використана як інструмент чи то проти президента, чи то проти прем"єр-міністра. Усі б працювали".

"Мені здається, що політики наші бояться того, щоб була спокійна така, рутинна робота. Вони на коні лише тоді, коли усе зворушено, вони заряджені на конфлікт, вони живуть конфліктом", - переконаний Литвин.

Зараз ви читаєте новину «Литвин каже, що політики бояться роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути