вівторок, 25 грудня 2012 16:54

"Крокодиляча куртка" Дубового зіграє на руку "регіоналам", а у БЮТ вкраде 1,5% рейтингу

"Крокодиляча куртка" Дубового зіграє на руку "регіоналам", а у БЮТ вкраде 1,5% рейтингу
Олександр Дубовий. Фото: stopotkat.net

"Регіонали" зізнаються, що будуть використовувати "крокодилячу куртку" Олександра Дубового як антиагітацію проти "Батьківщини". Зокрема, таке розповів "регіонал" Володимир Зубанов.

"Якщо людина дурна, що тут можна коментувати? Одна людина нацарювала тисячу доларів і хоче показати який він багатий і великий. Це від людини залежить. Але, якщо такі люди йдуть у депутати, це вже діагноз суспільства. Хто його у списки ставив? Ну, заробила людина чесно чи не чесно. Але ж навіщо це виставляти на показ у бідній державі, дратувати людей, політичну силу підводити? Думаю, цей його піджачок коштував мінус 1-1,5 відсотки рейтингу "Батьківщини" на майбутніх виборах", - міркує Зубанов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Нардеп каже, що використовуватиме цей факт у роботі із виборцями. "Я буду використовувати цей приклад на "повну катушку", показуючи, які там люди приходять у партію "Батьківщина", безвідповідальні і таке інше. Я буду використовувати це під час своїх зустрічей із виборцями", - сказав Зубанов.

Регіонал запевнив, що не розуміє з якою метою деякі нардепи хизуються і дорогими годинниками. "Ще оці годинники дорогущі ходять показують. Вже мало хто у годинниках взагалі ходить, усі використовують мобільні телефони. А це - просто так, похизуватися. Це громадянська позиція така дитяча якась — похизуватися перед кимось. Перед ким? Кого ти хочеш здивувати? Я думаю, що Дубовой підвів свою політичну силу дуже серйозно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бджоли проти меду" - "бютівець" про нові комітети

Нагадаємо, нардеп Олександр Дубовой прийшов на засідання парламенту у куртці "Зіллі" нової колекції ціною 918 тис грн. Після цього з'явилися чутки, що Арсеній Яценюк особисто заборонив нардепам відвідувати засідання парламенту в дорогому вбранні та аксесуарах.

Зараз ви читаєте новину «"Крокодиляча куртка" Дубового зіграє на руку "регіоналам", а у БЮТ вкраде 1,5% рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути