понеділок, 24 грудня 2012 15:40

УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів
Фото: obozrevatel.com

Призначення до нового уряду свідчать про відсутність у президента Віктора Януковича системного підходу до подолання кризи та втілення необхідних країні реформ.

Про це йдеться в заяві партії УДАР, розміщеній на офіційному сайті політсили.

В УДАРі наголошують, що новий український уряд – це не команда професіоналів, а збірна представників "сім'ї" та різних олігархічних кланів.

"Найбільше обурення викликає повернення до уряду одіозних персон, корупціонерів і українофобів, які працюють на розпал міжнаціональної ворожнечі в країні. Повторне призначення міністром освіти Дмитра Табачника – це відвертий ляпас Україні і українцям. Навряд чи ці нові-старі прізвища стануть ознакою іншої політики в державі", – заявляють в УДАРі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тігіпко пообіцяв боротися за російську мову у Раді

В партії підкреслили, що деякі призначення продемонстрували, хто на парламентських виборах був "призначеною" опозицією і кого продовжують "інтегрувати" у владу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутат-самовисуванець: "Я знаю українську, але говоритиму принципово російською, бо цього хоче мій виборець"

Також партія вимагає негайного звіту прем'єра Азарова за дії попереднього уряду, зокрема, в сфері економіки,тендерних закупівель, медицини та соціальній сфері. "Дехто з попередніх міністрів провалив все, що міг, і перебіг у стіни ВР – ховатися від людей, перед яким мав би відповісти за свою "діяльність". За непрозорі тендери, антисоціальні реформи, хюндаї, що не їздять та все інше. Ми вимагаємо звіту і відповідальності, щоб упередити можливі зловживання", – йдеться в заяві партії.

Зараз ви читаєте новину «УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути