понеділок, 03 листопада 2008 15:58

Кравчук пояснив, чому підтримує Тимошенко

Перший Президент України Леонід Кравчук підтримує Юлію Тимошенко в прагненні подолати економічну кризу.

"Прем"єром може бути або Тимошенко, або прийде Янукович. Я сьогодні підтримую Тимошенко. Не тому, що це ідеальний прем"єр. Я знаю одне: сьогодні уряд Тимошенко прагне подолати економічну кризу. Це для мене є визначальним. Вона говорить, що не вибори потрібні сьогодні, а потрібно об"єднатися для подолання кризи. Давайте подолаємо кризу, вийдемо зі складної для народу України ситуації, а потім ідіть на вибори, ідіть, куди хочете! Головне, щоб люди повірили, що ви насправді хочете допомогти Україні. А вони вже бачать перед собою президентське крісло і, забувши про все на світі, прагнуть діяти так, аби потрапити в це крісло. А народ якось проживе", - відзначає Кравчук.

За його словами, сьогодні уряд Тимошенко працює професійно, прагне подолати проблеми, які є, і робить все, щоб об"єднати сили в парламенті і поза парламентом. "Ініціативи, які виявляє Тимошенко, - створення уряду всіх фракцій, - вона готова піти на переобрання прем"єра, тільки давайте зупинимо процес позачергових виборів... Я в цій ситуації говорю, що уряд Тимошенко зі всіх державних структур працює на подолання економічної кризи. Тому я уряд Тимошенко підтримую. І її особисто", - цитує його слова Ліга.
Зараз ви читаєте новину «Кравчук пояснив, чому підтримує Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути