пʼятниця, 11 червня 2010 18:31

КПУ оштрафують за пам'ятник Сталіну

КПУ оштрафують за пам'ятник Сталіну

Державна архітектурно-будівельна інспекція в Запорізькій області має намір оштрафувати обласну організацію Комуністичної партії України за самовільне встановлення пам'ятника Сталіну в якості елемента декорації будівлі.

За словами начальника відділу захисту майнових прав і свобод громадян та інтересів держави обласної прокуратури Вадима Чижиковського, таке рішення було ухвалено, за результатами перевірки законності встановлення пам'ятника та на підставі відповіді на запит Держбудінспекції

Інспекція встановила, що пам'ятник не має ніякої історичної або культурної цінності і є елементом декору, але його не внесли в проект будівництва будинку обкому КПУ, за що на власників будівлі буде накладено штраф.

Чижиковскій також зазначив, що перевірка проводилася у зв'язку зі зверненням Запорізької ОДА, зауваживши, що вона триває.

Нагадаємо, запорізький губернатор Борис Петров просив прокуратуру перевірити законність встановлення пам'ятника Сталіну в Запоріжжі.

5 травня Запорізька обласна організація КПУ встановила пам'ятник Сталіну в Запоріжжі біля будинку обкому партії.

Українські новини

Зараз ви читаєте новину «КПУ оштрафують за пам'ятник Сталіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути