пʼятниця, 21 травня 2010 11:51

Комуністи хочуть, щоб компанію Сталіну склали Жуков і Малиновський

Комуністи хочуть, щоб компанію Сталіну склали Жуков і Малиновський

В Одесі комуністи планують встановити скульптурну композицію з трьох пам"ятників: Йосипу Сталіну, маршалам Георгію Жукову та Родіону Малиновському. Про це повідомив народний депутат України від КПУ Євген Царьков, передає Ревизор.

"Вклад Й.В. Сталіна, як Верховного Головнокомандуючого, оцінили не лише сучасні історики, але й керівники країн-учасниць Антигітлерівської коаліції, включаючи Велику Британію і США, і ми всього лише розглядаємо питання відродження історичної правди", - сказав Царьков.

Кажучи про місце планованого зведення, комуніст повідомив, що "нелогічно було б бачити пам"ятник на Дерибасівській або на Приморському бульварі".

"З урахуванням вкладу для Одеси ще двох воєначальників - Жукова й Малиновського - це будуть три скульптурні композиції. Вони розташовуватимуться на Меморіалі 411-ої батареї неподалік від музею Великої Вітчизняної війни", - сказав Царьков.

При цьому політик нагадав, що маршали Радянського Союзу Родіон Малиновський і Георгій Жуков мають безпосереднє відношення до бойових дій в Одеському регіоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Комуністична партія України має намір встановити пам"ятник Йосипу Сталіну до кінця поточного року в Одесі.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи хочуть, щоб компанію Сталіну склали Жуков і Малиновський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути