четвер, 13 травня 2010 13:22

Коваль: В Україну повертається сталінізм

Коваль: В Україну повертається сталінізм

Нардеп-"рухівець" з фракції НУНС В'ячеслав Коваль не бачить нічого дивного у тому, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов вважає В'ячеслава Чорновола кримінальним злочинцем.

"В Україні до влади прийшла так звана "п'ята колона". Представники цієї колони зараз очолюють міністерства і сидять у владних комітетах. Тому дивуватися тому, що Могильов робитиме подібні заявки немає чого", - сказав Коваль у коментарі Gazeta.ua.

"Ці люди взагалі мають українофобський настрій по відношенню до держави Україна і нічого іншого від їхньої діяльності ми не можемо очікувати", - додав нардеп.

Коваль вважає, що сьогодні впроваджується системна сталінізація України, йде повернення до авторитарно-тоталітарного режиму правління.

"Повертається думка, яка ще за комуністичних часів нав'язувалася нашому суспільству. Мовляв, наші дисиденти були насправді не дисидентами, а скоювали кримінальні злочини", - зазначив "рухівець".

Нагадаємо, що в інтерв'ю одному з видань Могильов заявив, що В'ячеслав Чорновіл "сидів за кримінальною статтею" і не є політв'язнем. Натомість судимості Януковича можна назвати політичними репресіями, вважає міністр.

Зараз ви читаєте новину «Коваль: В Україну повертається сталінізм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути