пʼятниця, 05 жовтня 2007 18:17

Костенко закликає підтримати президента

Лідер УНП, яка входить до виборчого блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Костенко закликає підтримати президента в його прагненні об"єднати країну.

Про це йдеться в заяві Костенка розміщеній на сайті блоку.

За словами Костенка, всі відповідальні політичні сили мають підтримати Віктора Ющенка в його прагненні об"єднати країну, не допустити появи нових ліній розриву після проведених виборів.

"Зараз ми мусимо показати українському народові і всьому світові, що для українських політиків єдність, соборність їхньої держави – непорушна цінність. Це – найміцніший фундамент майбутнього розвитку нашої країни. Це буде також добрим сигналом для світової спільноти про те, що Україна подолала поділ за партійно-регіональною ознакою", - наголосив він.

Костенко закликав політиків до спільної роботи на благо народу. На його думку, у Верховній Раді шостого скликання має бути утворена така більшість, яка відображала б інтереси і сподівання усіх людей – від Заходу до Сходу, з Півночі до Півдня.

"Такий підхід випливає з реалій, які склалися за підсумками виборів. Це логіка, продиктована державним інтересом", - заявив Костенко. Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Костенко закликає підтримати президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути