Ексклюзиви
четвер, 25 вересня 2008 08:32

Комуністи пішли б в коаліцію з "Регіонами" та Блоком Литвина

Позиція КПУ очевидна – ми не можемо знаходитися в коаліції, в якій би знаходилася "Наша Україна", тому що у нас діаметрально протилежні політичні установки.

Про це заявив народний депутат від Компартії України Олександр Голуб, коментуючи заяву фракції КПУ про те, що вона не братиме участі в жодному форматі коаліції.

"Ми могли б об"єднатися з фракцією Литвина, але наших голосів не вистачає, щоб створити парламентську більшість. Що стосується участі в коаліції, яка швидше за все буде створена між БЮТ і ПР, то в цій ситуації вони можуть об"єднатися і без наших голосів, і наша присутність в такій коаліції була б мінімальною в плані можливості впливати на рішення і на політику уряду, призначеного такою коаліцією", - пояснив Голуб.

"Тому сенс нашої участі в такій коаліції зводиться до нуля", - додав політик.

Єдиний можливий склад коаліції, в якому КПУ погодилася б взяти участь, за словами Голуба, - це якщо б об"єдналися фракції КПУ, ПР і Блок Литвина.

"У такій конфігурації ми могли б брати участь, але всі розрахунки показують, що така конфігурація на сьогодні не складається", - резюмував політик.

ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Комуністи пішли б в коаліцію з "Регіонами" та Блоком Литвина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути