вівторок, 03 квітня 2007 13:44

Кабмін припинив фінансування ЦВК

Міністр юстиції Олександр Лавринович заявляє, що з вівторка легітимного керівництва Центральної виборчої комісії не існує і її фінансування припинено.

Про це він заявив журналістам, коментуючи зустріч голови ЦВК Ярослава Давидовича з президентом Віктором Ющенко.

"Пану Давидовичу спочатку потрібно прочитати закони України, почати з Конституції, потім ознайомитися з рішенням Верховної Ради, щоб не мати сумного завершення своєї юридичної кар"єри", - відзначив Лавринович.

Міністр здивований тим, що Давидович "не усвідомлює реальних правових наслідків" рішень, прийнятих парламентом у понеділок.

У понеділок Верховна Рада ухвалила дві постанови – про запобігання діям, що загрожують конституційному правопорядку, суспільному спокою та стабільності, і про політичну ситуацію, пов"язану з оголошенням указу президента про дострокове припиненням повноважень парламенту.

Також Верховна Рада достроково припинила повноваження нинішнього складу ЦВК і призначила членів ЦВК за станом на 8 грудня 2004 року на чолі з депутатом від Партії регіонів Сергієм Ківаловим, пише Українська правда.



Зараз ви читаєте новину «Кабмін припинив фінансування ЦВК ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути