середа, 27 листопада 2013 09:38

Кабмін готується до штурму: стягнули 40 автобусів з силовиками

Кабмін готується до штурму: стягнули 40 автобусів з силовиками
Фото: vikna.if.ua

Міліція виставила посилені пости біля будівлі Кабінету міністрів і клубу Кабміну.

Як повідомляє НБН, автобуси міліції перекрили всі підходи до клубу Кабінету міністрів на Інститутській, 7, всередині видно співробітників правоохоронних органів. Автобуси стоять на тротуарах по обидва боки будівлі. Також один автобус перекриває підхід до клубу на проїжджій частині. Біля будівлі чергує машина "швидкої допомоги".

За деякими даними, в клубі Кабінету міністрів є вхід до Кабміну, яким часто користується прем'єр-міністр Микола Азаров.

Навпроти, на вулиці Банковій, біля Адміністрації президента стоять сім автобусів міліції. Зазначимо, що оточення з Адміністрації президента знято, металевих парканів немає і посилених постів міліції на вулиці зараз немає.

Наразі також посилено охорону будівлі Кабінету міністрів - металевими парканами перекрито підходи до нього на вулиці Садовій, а також з обох сторін вулиці Грушевського. На вулиці Садовій стоять близько 40 міліціонерів.

В'їзд до центрального двору Кабміну закрито посиленим металевим парканом, який охороняють близько 40 міліціонерів, а у дворі стоять 13 автобусів "Беркута". Навпроти, в Маріїнському парку, також стоять 23 автобуси міліції. Біля автобусів стоять бійці "Беркута" і міліціонери. "Беркутівці" біля Кабміну ходять з протигазами.

Біля Кабміну, крім міліції, стоять співробітники УДО, які пропускають за акредитацією журналістів. Засідання уряду призначено на 10:00, але журналістам наказали прийти до 9:10.

Зараз ви читаєте новину «Кабмін готується до штурму: стягнули 40 автобусів з силовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути