вівторок, 26 листопада 2013 12:33

У Росії вважають, що євромайдани в Україні - це спроба повалити Януковича та привести до влади опозицію

У Росії вважають, що євромайдани в Україні - це спроба повалити Януковича та привести до влади опозицію

У Держдумі РФ вважають, що протестні акції в українських містах несуть в собі ту саму мету, що і в 2004 році - щоб до влади прийшла прозахідна опозиція.

Голова комітету Держдуми Олексій Пушков переконаний, що євромайдани - це спроба змістити Януковича. Про це він написав на своїй сторінці у Twitter. "Справжня мета нового майдану у Києві - та сама, що і в 2004-му: повалити Януковича і привести до влади прозахідну опозицію. Сил на це не шкодують. У 2004-му майдан у Києві привів до влади Ющенка і помаранчевих, які обвалили економіку. Новий майдан вимагає альянсу з ЄС. Це викличе новий обвал", - написав Пушков.

Крім того, за думкою Пушкова, на Україну тисне не Росія, а Євросоюз. Але саме Брюссель дозволяє собі засуджувати Москву за тиск. "У ЄС не заспокояться. Організувавши безпрецедентний тиск на Київ, днюючи там і ночуючи, лідери ЄС звинувачують нас у натиску на Україну! Лицемірство", - обурився депутат.

Нагадаємо, що 21 листопада уряд розпорядився призупинити процес підготовки до укладення Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Кабмін мотивував це необхідністю розвитку економічних відносин з Росією та СНД. Вже ввечері того ж дня обурені рішенням уряду люди зібралися на Майдані Незалежності в Києві. Через три дні вони провели масштабну акцію на Європейській площі. Люди надалі продовжують протестувати.

Зараз ви читаєте новину «У Росії вважають, що євромайдани в Україні - це спроба повалити Януковича та привести до влади опозицію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути