вівторок, 26 листопада 2013 17:17

Львівська облрада вимагає від Януковича відправити у відставку Азарова і Кабмін

Львівська облрада вимагає від Януковича відправити у відставку Азарова і Кабмін
фото: lenta-ua.net

Львівська облрада підтримала резолюцію народного віче "За європейську Україну!" та ухвалила звернення до українського народу, Президента України, голови ВРУ, місцевих рад та керівників держав ЄС про суспільно-політичну ситуацію в Україні та євроінтеграцію.

Це рішення підтримали 69 депутатів на сесії 26 листопада. Звернення підтримали депутати опозиційних фракцій – "Батьківщини", "Свободи", УДАРу та НРУ. Проігнорувала сесію облради абсолютна більшість депутатів провладних фракцій – ПР, ПППУ, УНП та позафракційні депутати.

"Мотиви ідеологів зриву підписання Угоди цілком зрозумілі. Влада розуміє, що Угода про асоціацію – це початок втілення в Україні європейських стандартів, із запровадженням яких уже не вдасться безсоромно "тягнути" гроші з Державного бюджету", – cказано у зверненні.

Своїм зверненням депутати Львівщини вирішили:

Підтримати резолюцію народного віче "За європейську Україну!", прийняту 24 листопада 2013 року на Європейській площі у Києві, вимоги студентства та євромайданів населених пунктів Львівщини;Звернулися до Президента, голови ВРУ з вимогою підписати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС у Вільнюсі 28-29 листопада 2013 року;Вимагати від Президента припинити повноваження Прем'єр-міністра України Миколи Азарова та прийняти рішення про відставку Кабінету міністрів України.

Також депутати звернулися до Європейського Союзу підписати і ратифікувати Угоду про асоціацію між ЄС та Україною. Окрім того, звернулися до місцевих рад України про підтримку євроінтеграційного вибору України.

Рішення обранців Львівщини підтримали більше 200 депутатів місцевих рад Львівщини, які приїхали під облраду з плакатами та державними прапорами.

Зараз ви читаєте новину «Львівська облрада вимагає від Януковича відправити у відставку Азарова і Кабмін ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути