понеділок, 03 грудня 2007 12:03

Ім"я кандидата в спікери від "Регіонів" стане відоме завтра

Засідання фракції Партії регіонів, на якому розглядатиметься питання висунення власної кандидатури ПР на спікера Верховної Ради заплановано на ранок 4 грудня.

Про це в інтерв"ю "Острів" повідомила народний депутат Олена Бондаренко.

Депутат відмовилася назвати можливі кандидатури, обмежившись припущеннями, що це "може бути і Янукович, і Богатирьова і взагалі третя кандидатура".

"Просто, якщо ми назвемо зараз конкретне прізвище, припустимо Богатирьову, тут же почнуть говорити, що Януковича списали. Якщо Януковича - навпаки. Тому, щоб присікти такі розмови, ми принципово не озвучуємо ім"я, тим більше що ще кандидатура обговорюватиметься, - сказала Бондаренко.

За словами депутата, головним критерієм, за яким визначатиметься кандидатура на спікера від ПР, - "людина повинна бути здатною об"єднати парламент".

Відповідаючи на питання про невідповідність цьому параметру Віктора Януковича, Олена Бондаренко визнала, що "це одна з позицій в стовпчику "мінус", оскільки зрозуміло, що БЮТ напевно не захоче бачити Януковича спікером. Половина "Нашої України" теж".

"Але у Януковича є і свої плюси. Працювати - довго, важко, на результат - він точно уміє!", - відзначила Олена Бондаренко.

Раніше загальні засідання фракції ПР по кандидатурі спікера від партії аннонсувалися на 29 листопада і 3 грудня, повідомляє Острів.

Зараз ви читаєте новину «Ім"я кандидата в спікери від "Регіонів" стане відоме завтра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути